Internet

       

Up
Csomagok

Internettel összefüggő szolgáltatások

Regisztráció

Az Y-SOFT Kft. 2000. decembere óta partnere a négy országos szintű internetszolgáltató egyikének, az Enternet 2001 Kft.-nek. Cégünk az 54-es és 52-es telefonkörzetekben szervezi az Enternet által biztosított internethozzáférés minél szélesebb körű felhasználását akár normál sávszélességű, akár szélessávú vonalon is.     

>>>     Csomagok és díjszabások

Honlapkészítés és -publikálás

Cégünk vállalja internetes honlapok, magas színvonalú egyedi grafikájú webdesign elkészítését mind saját regisztráltjai, mind külső megbízók részére. Az elkészült weblapokat publikáljuk az interneten és a legnagyobb keresőrendszerek adatbázisaiba is bejuttatjuk kulcsszavait, hogy az új oldal ne csak megjeleníthető legyen, hanem megtalálható is valamennyi érdeklődő számára.

Adatváltozás- és témafigyelés

Ha egy adott internetcím vagy adatbázis változásairól szeretnének azonnal értesülni, esetleg egy bizonyos témakör iránt érdeklődnek és az erről felbukkanó internetes site-okról szeretnének rögtön tudni, cégünket ezzel a feladattal is megbízhatják. Szünetmentesen működő szerverek segítségével non-stop webfigyelő-szolgálatot látunk el.

Hirdetésszerkesztés és -feladás

Ha vállalkozásának, tevékenységének még nincs nyoma az interneten, vagy szeretné ha felfigyelnének termékeire a böngészők, mi segítségére leszünk e-reklámkampánya megszervezésében. Elkészítjük webes hirdetéseit és elhelyezzük azokat az elektonikus országút nagyobb csomópontjainál, hogy garantáltan felfigyeljenek termékeire.     

 

 

Home ] Csomagok ]

Ha kérdése vagy megjegyzése van az oldallal kapcsolatban, kérjük írjon levelet a  info@y-soft.hu email-címre!
Utolsó módosítás: 2013. március 03.