Szaktanácsadás

       

Up

Szaktanácsadás

Számítástechnika

Cégünk felkészült és a legújabb szakmai ismeretekkel rendelkező számítástechnikai szakembergárdája szívesen válaszol minden, a témával kapcsolatos kérdésre.

Fő szakterületünk a szoftverfejlesztés, számítógépek, PLC, mikroelektronikai eszközök programozása, illetve a telekommunikációs technológiával kapcsolatos kérdések.

Várjuk azon érdeklődők kérdéseit is, akiknek PC szervizelésre, összeállításra vagy programinstallálásra, konfigurálásra van szükségük. Természetesen más computer-vezérelt géppel kapcsolatos problémájával is fordulhat hozzánk.

Háztartásméretű kiserőművek

Mind a kiserőművek, mind a háztartásméretű kiserőművek napjaink érdekes kihívását jelentenek a villamosiparnak. Ha partnerünk napenergiával vagy kis szélkerékkel termel villamosenergiát, az fontos környezetkímélő módon járul hozzá bolygónk fentartható fejlődéséhez. Azoknak a kedves ügyfeleinknek kívánunk segíteni, akik nem tudnak eligazodni a technikai megoldásokban és a bürokrácia útvesztiben. Vállaljuk Önnel a küzdelmet a tervezéstől a megvalósításig, hogy az álma megvalósuljon.

Impulzus- és túlfeszültségvédelem, villámvédelem

Mind az ipari, mind a háztartási gépek és az érzékeny szórakoztatóelektronikai eszközök élettartama jelentősen csökken a túlfeszültség okozta megterhelés következtében. Sokszor közvetlen következménye a túlfeszültségnek a  gép meghibásodása. Ezt a hatást elkerülhetjük, ha megfelelő műszaki védőberendezést vásárolunk. Ezen műszaki berendezés kiválasztásában és installálásában cégünk segítségére számíthat.

Környezet- és egészségvédelem

A kikerülhető és ebből következően értelmetlen környezetpusztítást meg kell előzni, akár ipari, akár háztartási méretekben zajlik. Cégünk segít Önnek abban, hogy minimalizálni tudja a károkat, amiket a természetben okozhat. A szennyvíztisztítástól a hulladék-újrafelhasználáson keresztül az alternatív erőforrások alkalmazásáig széles körű tanácsadással állunk a nagyközönség rendelkezésére. Biztosítjuk az információkat elsősorban az energiatakarékos üzemvitelt, háztartási és ipari szennyvízkezelést és az ivóvíz klórmentesítését elősegítő rendszerek kiépítéséről. Segítünk feltérképezni az ehhez szükséges pénzforrásokat, állami vagy egyéb támogatási lehetőségeket.

 

 

Home ]

Ha kérdése vagy megjegyzése van az oldallal kapcsolatban, kérjük írjon levelet a  info@y-soft.hu email-címre!
Utolsó módosítás: 2013. március 03.